Maharaja Lawak Mega 2016 HD Free Live Streaming

Screenshot_1

 

MAHARAJA LAWAK MEGA 2016 FREE LIVE STREAMING

WATCH ONLINE STREAMING HERE

 

LIVE STREAMING START PUKUL 9.30 MALAM SETIAP JUMAAT MALAM
HARAP MAKLUM 😀

P/S : SILA RUJUK PAGE INI UNTUK KLIK SALAH SATU SERVER STREAMING KAMI

114 COMMENTS

  1. saya akan dijemput sebagai juri dalam program ini. tapi jangan ingat kak nora setuju dengan tindakan admin ini.

    yang benar,
    NORA BINTI DANISH

    • saya berpendirian tegas. sebagai seorang artis dan juga mencari punca rezeki seperti orang lain, disebabkan inilah punca pendapatan artis-artis lain turut terjejas. saya sangat berharap agar rakyat malaysia tidak sewenang-wenangnya bertindak sedemikian.

      yang benar,
      NORA BINTI DANISH

  2. Ye ke nora danish ni,, biar la admin ni nak membantu kami yg x de duit ni..nak tgk wayang x mmpu..kenderaan x de..kami tgk kt sini pon jadi la..lain la artis ade banyak duit

  3. korang jgan ingat amran xperati korang kat sini..nk smbung bayar ke ape ke,submit loan ngan amran dulu jilake..kalau lulus baru korang bleh brangan..

  4. saya sudah melaporkan hal ini kepada pihak berkuasa termasuklah kepada yang comment kata-kata kesat dan tidak senonoh dan juga berbaur fitnah. kepada admin sila berhati-hati, sekian terima kasih.

    sokong industri perfileman tempatan, banteras cetak rompak.

    yang benar,
    NORA BINTI DANISH

  5. Memandangkan perkara ini sudah berlarutan, pihak kami bersepakat untuk menutup website pencurimovie ini bermula 31 januari 2016 dan wakil MCMC sudah bersetuju dengan syarat-syarat kami. kepada peminat setia pencurimovie, kami memohon maaf atas kesulitan ini. segala kesulitan amat dikesali.

  6. Astagfirullah ape lh korang2 nie kite sbgai umat islam kene lah hormat menghormati anta 1 sama lain, tk malu ke dgn agama lain selain islam die punye bahase terbaik, bahase mnunjuk kn bangse… Tkkn lah pasal nora tk pakai tudung korang hina die sekecam itu mne perginye islam korang nie, ape salahnye cakap elok2 beri pendapat kalau die tknk dngr itu silap die lah yg pnting kite dh menyampaikn jgn lah sampai nk kecam die, diepon manusia biase mcm korang jugak tk terlepas daripada berbuat kesilapan… Okey take note

    • saya boleh terima kalau ada orang kata saya tak pakai tudung then nak cuba tunjuk bagus, tapi saya tak boleh terima dengan tuduhan yang berbaur fitnah macam-macam yang anda semua tuduh saya tapi adakah anda boleh terima dengan apa yang anda buat ini juga satu kesalahan? memuatnaik filem/drama di internet secara illegal?. tak bermakna saya tak tutup aurat saya tak boleh pesan apa yang betul apa yang salah, ini bukannya cara untuk sokong industri tempatan. lagipun saya pertahankan rezeki pencarian saya. sudah bertahun-tahun saya bekerja dengan industri perfileman negara dan saya bersyukur sangat dengan rezeki yang diperolehi. dan ya, nama penuh saya Nora bt. Mohd Danish Hanif. rata-rata komen disini tiada satupun yang guna nama sebenar, itupun boleh awak nak jadikan isu.

      yang benar,
      NORA BINTI DANISH

      • Assalamualaikum Kak Nora . . teruskan apa yg sudah di perjuangkan dalam hidup . . hidup ne kadang2 kita di atas Dan kadang2 kita di bawah . . Dan sebagai sorang yang bergelar manusia,, mmg xkan pernah lari Dari kesalahan mahupun di caci maki . . apa yang perlu,, trus sabar Dan banyakkan berdoa . . x kiralah sepa yang benar sepa yang salah ,, pasti ada petnjuk dri yang Maha esa . . senyum ..

  7. korg jgn buat pasal kt laman web anak aku ni? sian dia nk layan karenah sorg2 dlm ni byk bnda dia nk buat lagi lps ni

  8. ape ni nora..meh sini kt abg jib..kak mah kau monopause dh expired..jom nora abg jib ada 2.6B kita main atas duit betaburan..ccciiiiiiaaaaaaaa ciiiiiaaaaaaaa mak kau hijau

  9. pendapat ayah website ni bagus boleh bantu ramai orang yang kurang berkemampuan untuk bayar bill bulan2 atau beli DVD..dan ayah rasa usaha admin ini harus dipuji.. lagi pun ayah pun suka download movie kat sini… KIPIDAP…

  10. Beta rasa eloklah nora danish kawin dgn beta,
    supaya dapat beta didikkan.
    supaya lebih celik IT.
    sekian dari tun teja. 🙂

    • ni lagi sorang bodoh jahil pemalas nak baca, dia dah pos terang2 fullname dia pada 30 jan kat situ, komen hang 19 feb apa lancau, pi bunuh diri la senang sbb bodoh sangat tu.

  11. ni nk abaq mai sat , nk tnya skit boleh , kalau orang yg tk mmpu miliki ASTRO mcm mna ? setengah org je mampu beli Astro , Lagi pon Astro bnyk cerita yg berulang kali , dah muak rasa nya nk tgok , cerita kelakar terus kondem WTF !!! sbb tu kami kena download kat sni , tempat lain klau nk download mesti kena Bayar? Ah Amacam ?

    Pikir org lain jugak jgn penting kan diri .. Pfffttt !!!!!!!!!!!

    • buang masa pala hotak hang! aku ni adik pekin ibrahim sapa yg tau? jangan download filem mat motor kepunyaan abg saya, nak tgok sila pi wayang. haha!

  12. Kami memandang serius perkara ini dan tindakan susulan akan diambil.
    Sekian, untuk makluman semua dan terima kasih.

  13. saya dah sebut berulang kali pasal berjimat cermat, kalau dah miskin buat la cara miskin jangan nak berlagak tengok wayang membazir duit, saya boleh luluskan website ini untuk terus beroperasi tapi kena ingat, saya akan kenakan caj GST sebanyak 100% setiap bulan. sedut duit rakyat, itulah keutamaan kami. 1Malaysia!
    terima kasih.

  14. siapa yang menyamar jadi Nora Danish kat atas tu..kelakar la you ni…Nora bagi 5 Hahahahaha

    Yang Original
    Nora Danish

    • Jangan duk baloh,, kite sebagai umat,, harus menasihati .. lihat bangsa laen,, mereka menghormati bangsa mereka,, kite harus rase malu ..

    • jangan menyamar jadi noradanish boleh tak? kami warga noravenger akan buat tuntutan saman terhadap korang2 yg mencaci macam2 pada nora danish.

  15. pelik lah.. nak kata ni cetak rompak bukan.. sebab astro sekarang jenis yg boleh rakam rancangan tv.. kenapa nk kata orang ni tidak bertanggungjawab.. sedangkan astro first akan sebarkan filem2 yang tak laku dkt tv walaupun ia sedang dipawangam.. so think twice.. dan think we state where? think who is goverment in this state? orang atas kenyang tujuh keturunan.. orang bawah yg xkemampuan dipandang hina.. bila ada masuk tv baru tunjuk muka utk tolong orang bwah.. sedangkan kerja amal bukan ada hari..

  16. Orang Dah Bagi Percuma, Tgok Jela xya Kecoh2 Menyamar Nora Danish Bagai, padahal Klik Jugak link tu. Sekian , Mak Kau Hijau, Nenek kau Pink.

  17. Aku tertanya-tanya… ape tajuk soundtrack yg dimainkan masa MLM last nk habis/lps penyingkiran diumumkan? best soundtrack tu..sape tau ejas share,,lame doh cari benarnyo….

LEAVE A REPLY